Ochrana osobních údajů

Tento dokument popisuje pravidla pro zpracování osobních údajů a používání cookies a jiných technologií sledování používané na portálu studiumvevrope.eu a připojených webů  dále jen portál.

Respektujeme soukromí uživatelů Portálu a my chceme, aby každý návštěvník našich stránek věděl, jak chránit své soukromí. Proto doporučujeme přečíst tento dokument.

Používáním portálu přijímáte zásady ochrany osobních údajů.

Správce osobních údajů

Správce osobních údajů společnosti Portali je:

Grupa StudentNews.pl Sp. z o.o.

ul. Ulubiona 34, 32-085 Modlnica, Polska

NIP 9512091677, REGON 015603965, KRS 0000171226

Můžete získat více informací, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu nebo tradiční privacy@studentnews.pl na výše uvedenou adresu StudentNews.pl Group Sp. z o.o.

Zabezpečení dat

Správce portálu zaručuje uživateli důvěrnost všech osobních údajů, které mu byly poskytnuty. Zajišťuje veškerá bezpečnostní opatření a ochranu osobních údajů vyžadovaných ustanoveními o ochraně osobních údajů. Osobní údaje se shromažďují s náležitou péčí a jsou řádně chráněny před neoprávněnými osobami.

Servery, na kterých ukládáme osobní údaje, se nacházejí v Evropské unii.

K ochraně zpracovávaných dat před neoprávněným přístupem, změnou nebo vymazáním používáme technická a kryptografická bezpečnostní opatření.

Jaké informace shromažďujeme

Naším cílem není shromažďovat informace o uživatelích. Všechny anonymně shromažďované údaje zpracováváme a neprovádíme žádné snahy o identifikaci uživatele. Údaje, které shromažďujeme, pocházejí od uživatele (např. Z komentářů), tzv cookies a tzv IP čísla.

IP adresa

IP adresa je unikátní číslo pro každý počítač (včetně mobilních zařízení) připojený k Internetu. Na jeho základě můžete například určit zemi nebo oblast, ze které se daný uživatel připojuje k síti. Nemáme přístup k datům spojujícím adresu IP s dalšími identifikačními informacemi.

Soubory cookie, paměť prohlížeče a mezipaměť zařízení

Cookies jsou malé textové soubory odesílané webovými stránkami navštívenými uživatelem na počítač / smartphone / atd. Uživatel, do kterého jsou uloženy.

Cookies používáme k:

Navíc používáme pluginy sociálních médií, které umožňují snadné sdílení informací s ostatními. Když navštívíte naše stránky, provozovatel webových stránek sociálních sítí, jejichž plugin je na webu, může také odesílat soubory cookie. V současné době používáme pluginy jako Facebook, Twitter, Google+, Linkedin a Wykop.

Na portálu používáme také multimediální pluginy, jako je YouTube a Mapy Google, které mají také vlastní soubory cookie.

Obvykle prohlížeče ukládají soubory cookie ve výchozím nastavení, ale můžete povolit, zablokovat nebo odstranit soubory cookie nainstalované v počítači nastavením možností prohlížeče. U nejoblíbenějších prohlížečů můžete použít tipy dostupné na následujících odkazů:

V případě použití mobilních zařízení, kvůli široké škále a svobodě implementace od výrobců, musí být nastavení cookie prohledáno v příručce prohlížeče pro zařízení.

Upozorňujeme, že zakázání souboru cookie může způsobit obtížné navigování portálu.

Značky pixelů

Používáme pixelové značky, tj. Prvky umístěné v kódu webu, které vám umožňují sledovat činnost, například zobrazování dané stránky nebo její části.

Komentáře

Přidáním komentáře k článku dobrovolně odešlete své údaje administrátorovi ve formě podpisu a komentáře. Systém také ukládá číslo vašeho IP čísla, které vaše zařízení používá.

Váš podpis a obsah příspěvku budou veřejnosti viditelné, pokud jej správce neodstraní. Vaše IP adresa není zobrazena.

Protokoly

Záznamy nebo informace se automaticky automaticky ukládají na serverech, jako je požadavek na stránku odeslaný uživatelem, datum a čas žádosti, data zařízení (např. Model zařízení), typ prohlížeče, jazyk prohlížeče, typ operačního systému, adresa IP a soubory cookie. >

Záznamy jsou uloženy a uloženy na serverech.

Data uložená v protokolech serveru nejsou spojena s konkrétními uživateli, kteří používají webovou stránku, a Administrátor jej nepoužívá k identifikaci uživatele.

Záznamy o serveru jsou pouze pomocným materiálem, který se používá k správě webu a jeho obsah není nikomu s výjimkou těch, které jsou oprávněny spravovat server.

Použití profilování

Nepoužíváme profilování, což znamená, že vaše data nejsou zpracovávána automatizovaným způsobem, aby bylo možné předvídat chování a osobní preference uživatelů.

Cíle a základ, na kterých zpracováváme vaše osobní údaje

Při návštěvě našich portálů shromažďujeme vaše údaje, například adresu IP a údaje týkající se souborů cookie a dalších technologií. Zpracováváme je pro následující účely v souladu s čl. 6 par. 1 f) GDPR (náš oprávněný zájem):

Které údaje předáme do

Zprostředkujeme zpracování vašich osobních údajů na adresu:

Uživatelská oprávnění

Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, právo na jejich opravu, smazání, jakož i právo omezit jejich zpracování / právo na odstoupení od smlouvy, právo na přenos údajů, právo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů. Máte právo podat stížnost dozornému orgánu, pokud je podle vás zpracování vašich osobních údajů - porušuje ustanovení nařízení EU GDPR.

Doba uchovávání dat

Uchováváme osobní údaje po dobu potřebnou k dosažení cílů, pro které jste byli informováni.

Doba uchovávání osobních údajů je stanovena v souladu s platnými právními předpisy. Máte právo získat od nás informace o předpokládané době uchovávání osobních údajů.

Dozorčí orgán

V případě pochybností nebo námitek ohledně způsobu, jakým zpracováváme vaše data, doporučujeme, abyste nás nejdříve kontaktovali. V souvislosti se zpracováním osobních údajů administrátorem máte právo podat stížnost dozorčímu orgánu:

Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (GIODO)

ul. Stawki 2

00-193 Warszawa

Webová stránka: http://www.giodo.gov.pl/

Změny zásad ochrany osobních údajů

Správce portálu si vyhrazuje právo aktualizovat tyto zásady ochrany osobních údajů v oblasti práva. Aktuální verze zásad ochrany soukromí je k dispozici na webových stránkách https://studiumvevrope.eu/terms/cs